Актьорът Боян Арсов чете моето стихотворение "Целуна ме през маската"

"Остави на мира сърцето ми!"

събота, 10 февруари 2024 г.

Gemini написа: Любов във Венеция










Вълните се плискаха леко по гондолата, а слънчевите лъчи се отразяваха в каналите на Венеция. Мартин и Мария седяха прегърнати, наслаждавайки се на романтичната атмосфера.

Днес беше 14 февруари – Свети Валентин. Мартин изненада Мария с пътуване до града на любовта. Още с пристигането си се потопиха в магията на Венеция – тесните улички, старинните сгради, гондолите, плаващи по каналите.

Вечерта Мартин резервира маса в ресторант с изглед към площад Сан Марко. Под звуците на жива музика, те се наслаждаваха на вкусна храна и вино.

След вечеря се разходиха по Рива degli Schiavoni, хванати за ръце. Звездите блестяха над тях, а отражението им във водата създаваше неповторима гледка.

Мартин спря пред Мария, коленичи и извади малка кутийка. „Мария, ти си жената на моя живот. Ще се омъжиш ли за мен?“, попита той с треперещ глас.

Сълзи от щастие бликнаха в очите на Мария. „Да!“, отвърна тя, прегръщайки го силно.

В този момент, гондолиерът им подари букет цветя и бутилка шампанско. „Поздравления за вашия годеж!“, каза той с усмивка.

Мартин и Мария се целунаха под звездите, щастливи, че са намерили любовта в най-романтичния град на света...

След години, Мартин и Мария се връщат във Венеция, за да отпразнуват годишнината си. Разхождайки се по тесните улички, те се натъкват на магазин за гондоли.

Влизат вътре и забелязват гондолата, в която са се возили преди години. Оказва се, че гондолиерът е баща на Мартин, който е решил да им направи този мил жест.

Разчувствани, Мартин и Мария се качват на гондолата и се отправят по каналите на Венеция. Спомените нахлуват, а любовта им е по-силна от всякога.

В този момент, те осъзнават, че Венеция е не само градът на любовта, но и мястото, където е започнала тяхната приказка.


* текстът е гененериран с новия AI на Google - Gemini, който замени наскоро Bard

Новата песен на Бойко и Деян Неделчеви по мой текст - "Безпокой"

Ти винаги ще си в ❤️-то ми, мила моя...

"Ти си синьото в очите ми"

двама: True Love

"Father", една съвременна приказка

I Lost My Heart in London

My name is Ivo

A Dog's Heart - movie trailer

Официалният трейлър на романа OMG